facebook tracking

Från Säljare till Gruppchef försäljning i Stockholm - Möt Linda Johnsson!

Namn: Linda Johnsson

Titel: Gruppchef försäljning Stockholm

Anställningsår: 2013

Vad gjorde du innan du började på Allra?

Innan min tid på Allra letade jag förblindat efter en givande och utvecklande arbetsplats där jag skulle trivas med mina kollegor och få ett kvitto på mitt goda arbete. Jag jobbade en hel del med sälj, både face-to-face och via telefon och så arbetade jag två år inom äldrevården.

Vilka är fördelarna och utmaningarna i ditt jobb?

En av fördelarna är helt klart mina kollegor, att få jobba på en plats där jag alltid har dem runt mig. En annan fördel är självklart utvecklingsmöjligheterna som är otroligt tydliga då jag själv gick från säljare till toppsäljare, sedan till coach och nu är jag gruppchef. Men det var självfallet också en utmaning att ta sig hit.

Kan du berätta lite om vad som gör teamet och dina kollegor så bra?

Vad som gör dem "så bra" är nästan svårt att sätta ord på, men vi är som en familj. Framförallt på säljavdelningen, men vi har också en bra sammanhållning med kundtjänst som gör att vart man än går känner man sig hemma. De peppar, stöttar och bryr sig om varandra.

Hur är Allra som arbetsgivare?

Allra som arbetsgivare är klockren - seriös, givande, utvecklande och framförallt förstående!

Vilka mål har du framöver?

Mitt mål är självklart att ta sälj till en ny nivå och att utvecklas ytterligare i min roll.

Vilka egenskaper tycker du är viktigast för att lyckas på Allra?

Definitivt engagerad, driven och målinriktad - det är allt som krävs. 

Jobbar du redan på Hela Försäkring?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@helaforsakring.se
  • Andreas Engström
  • Ashkan Khalkhaly
  • Atorina Rihoneh
  • August Wennberg
  • Carlos Moreno
  • Catherine Fabila Pecson
  • Dag Ahlbäck
  • Emanuel Yacoub
  • Emelie Wetterholm
  • Felicia Danielsson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor