facebook tracking

Kvällsjobbet som kundtjänstmedarbetare ledde till en tjänst som ekonomiassistent – Sara om sin resa

Namn: Sara Hussein
Anställningsår: 2014
Titel: Ekonomiassistent

Jag är från Göteborg och valde att flytta upp till Stockholm för att studera ekonomi. När jag började på Allra var jag relativt ny i Stockholm, kände inte så många och som nyanställd säljande kundtjänstmedarbetare var jag nervös till en början, men så känns det väl inför alla nya jobb.

Allra som arbetsgivare har gett mig en hel del på det personliga planet. Från att börja som en del av kvällstidsteamet, till att utöver den rollen få extra förtroendeuppdrag - och inte nog med det, att sedan bli en del av ekonomiteamet visar verkligen att om man vill så kan man växa inom Allra.

Det som gör att jag trivs och vill växa inom Allra är just mina medarbetare. De hjälper mig att växa genom att jag får vara delaktig i och hela tiden lära mig nya saker, det gör min tjänst till mer än vad den egentligen är.

Framöver vill jag fortsätta växa och utvecklas inom ekonomi, man vet ju aldrig vart man hamnar i livet. Men att få testa olika saker gör att man får en bättre bild av sina framtida mål.

Den egenskap som jag tycker är nyckeln till att lyckas på alla jobb, inte bara här på Allra, är att kunna bjuda på sig själv och våga ta för sig på en arbetsplats.

Lediga tjänster

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på Hela Försäkring?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@helaforsakring.se
  • Andreas Engström
  • Ashkan Khalkhaly
  • Atorina Rihoneh
  • August Wennberg
  • Carlos Moreno
  • Catherine Fabila Pecson
  • Dag Ahlbäck
  • Emanuel Yacoub
  • Emelie Wetterholm
  • Felicia Danielsson
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor